Tosselilla

Hej bloggen!

Nu är skolan nästan slut och vi har snart varit kamratstödjare för ett år. Därför ska vi i klass 6a och 6b få en belöning, en dag på tosselilla den 3:e juni. Vi har fått i uppgift att skriva om vad vi ska göra där.

Klockan 9.00 ska vi åka dit med bil, tosselilla öppnar klockan 10.00 och eftersom det tar ungefär 1 timme att åka dit tyckte vi att det var en bra tid. Vi ska åka med föräldrarnas bilar. När vi är framme kommer vi att få våra inträdesband och gå in (Skolan betalar :D).

Vi har redan tittat upp hur tosselilla ser ut och hade tänkt berätta. När man först kommer in finns det en lekplats men den är vi inte säkra på om någon är intresserad av. Efter det kommer man till badlandet, där finns det pooler, flygande båten, vattenrutschkanor inklusive den nyöppnade ”hyper”. Efter det kommer delen med mest saker. Där finns grillplatser, djurgård, karuseller, guldvaskning, affärer och liknande attraktioner. Vi längtar!

Som en sista sak har vi även intervjuat två personer från våran klass.

Anonym:

Vad vill du göra först? Åka någonting snabbt.

Ser du fram emot det? Ja, väldigt mycket.

Vad tror du hyper kommer vara? Lite spännande.

Har du varit där någon gång? Ja många gånger.

Vill du att 6b ska med? Skulle varit roligare bara 6a.

 

Gabriel:

Vad vill du göra först? Äta och bada.

Ser du fram emot det? Ja det gör jag.

Vad tror du hyper kommer vara? Rolig.

Har du varit där någon gång? Aldrig.

Vill du att 6b ska med? Ja, det kommer bli bra.

 

// Anton och Nelly