Warning: Use of undefined constant wp_cumulus_widget - assumed 'wp_cumulus_widget' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/e/b/2/videdalsprivatskolor.se/httpd.www/5b/wp-content/plugins/wp-cumulus/wp-cumulus.php on line 375 IOH | Klass 7b

IOH

Livräddning

I förra veckan så var vi på ett badland som heter Högevalls badhus och det ligger i lund.

Högevallsbadet

Vi åkte ditt för att vi skulle ha simtest och livräddnigstest för om någon råkar ut för en olycka så ska man iallafall kunna få personen ovanför vattnet. Jag själv tycker det är väldigt bra att man gör sånt här för det är väldigt viktigt, som jag sa, om det skulle inträffa att man ska vet vad man ska göra. Men också för att det är roligt.

Men efter den delen var klar så fick vi vara i äventyrsbaddelen och där vi fick vara i en och en halv timme. Det var också väldigt roligt att 7a, 8 och 9 var med.

 

Mvh

Edward

Livräddning, rutschkanor och jacuzzi

Förra veckan, på onsdagen, så var vi på ett badhus som heter Högevall, som ligger i Lund. Alla från åk 7-9 åkte dit. Vi åkte dit efter lunchen och vi var där för att simma olika längder och göra livräddning. På livräddningen så fick man rädda en docka som man skulle lyfta upp på land och sen skulle vi rädda en person som satt i en livboj. Medan vi väntade så fick vi vara i äventyrsbadet och där åkte vi vattenrutschkaner, badade i en jacuzzi och sen var vi i den stora bassängen. Man kunde även bada utomhus, vilket vi gjorde.

/Max

 

Kategorier

Allmänt (31)
IOH (2)
Kungsparken (1)
NO (4)
Pildamsparken (1)
Rast (1)
SV & SO (10)
Utanför skolan (24)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.