Warning: Use of undefined constant wp_cumulus_widget - assumed 'wp_cumulus_widget' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/e/b/2/videdalsprivatskolor.se/httpd.www/5b/wp-content/plugins/wp-cumulus/wp-cumulus.php on line 375 Bea och jag i Sydkorea | Klass 7b

Bea och jag i Sydkorea

Nu har jag precis kommit hem från min resa i Sydkorea. Men jag har inte varit själv. Med mig hade jag min barndomsvän Bea. Tillsammans har jag och Bea fått en ny bild av Sydkorea och upptäkt det fina landskapen. Det har verkligen varit en spännande resa, och ni kan ta del av den.

https://sites.google.com/a/videpriv.se/min-kryssning-till-sydkorea/

 

“Det var fantastiskt att få ta del av din resa till Sydkorea. Jag och pappa har saknat dig mycket när du och Bea varit på andra sidan jordklotet, därför har det känts extra skönt att hålla sig uppdaterad via din trevliga blogg. Extra glada blev vi  förstås när det fina vykortet damp ner i brevlådan. Du kan tro att pappa har förberett något alldeles extra smaskigt nu när du är på väg hem!

  Jag undrar så över de där spännande skaldjuren som du beskrev. Hur smakade de egentligen?

  Det ska bli kul att träffa dig igen! Tack för alla matnyttiga fakta om Sydkorea, och tack för alla fina bilder. Det känns nästan som om jag fick följa med dig på resan tack vare de målande beskrivningarna

  Så härligt att se att du klarat denna resa helt själv. Det var spännande att följa alla dina upplevelser via din blogg. Nu har jag lagat till det du älskar mest min älskade Ebba.” /Åsa och Jörgen Ljunggren

 

“Du har skrivit en väldigt bra och tydlig text

Du har även fått i jätte bra fakta i din text

Du hade med en del beskrivningar men du hade kunnat utveckla dem lite till.” / Eila

 

“Den är en bra text för du har inte missat något.

Du har med bra bilder.

Du kunde förklara lite mer hur det såg ut inne i huset där presidenten var.” /Max

 

“Du hade med bra fakta

Du hade med väldigt bra bilder

Du hade kunnat utveckla dina beskrivningar lite” /André

 

Kategorier

Allmänt (31)
IOH (2)
Kungsparken (1)
NO (4)
Pildamsparken (1)
Rast (1)
SV & SO (10)
Utanför skolan (24)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.