Flicka och pojke går tillsammans på skolgård mot en skola där de ska studera.

Förutsättningar för goda studieresultat

På Videdals Privatskolor strävar vi efter att alla barn och elever ska få utvecklas utifrån sina behov och intressen oavsett ålder. Genom pedagogernas drivande engagemang och tydliga fokus på sitt uppdrag sätts elevernas lärande och utveckling mot målen i fokus.

Videdals Privatskolor är en fristående verksamhet med förskola, skola och fritidshem under samma tak. Vi arbetar utifrån ett 1–16 årsperspektiv, där vi vill ge varje barn och elev en trygg och lärorik tid från förskolan till åk 9. Med fokus på samarbete över gränserna förmedlar våra pedagoger en “Vi”-känsla grundat på gemensamt ansvar och en tydlig dialog.

 

Pojke som hoppar hage på skolgården efter skolan.

En god start på livslångt lärande

I förskolan får barnet en god start på ett livslångt lärande, framtidstro, nyfikenhet och medkänsla. Här står lärande, kreativitet, lek och utveckling i fokus.

Bakre vy av skolflicka som sitter och skriver vid sin skolbänk under lektionstid.

En kvalitativ utbildningsmiljö

Vi erbjuder högkvalitativ utbildning från förskola till nionde klass. Med fokus på att skapa en trygg och säker miljö där varje individ får möjlighet att växa och utvecklas, är skolan en plats där eleverna kan trivas och känna sig uppskattade.

Närbild på barn som hoppar i vattenpöl iklädd gula gummistövlar under en promenad ute.

En trygg och stimulerande miljö på fritids

Fritidshemmets uppdrag bygger på lika delar omsorg, lärande och utveckling. Vi arbetar för att ge barnen en känsla för jämlikhet, demokrati och alla människors lika värde.

Så ansöker du

Läs på om oss

Innan du skickar iväg din ansökan kan det vara bra att läsa på mer om oss och hur vi jobbar på Videdals Privatskolor. Tryck här för att läsa mer om oss!

Ställ ditt barn i kö

När du känner dig redo ansöker du till vår förskola eller grundskola genom att fylla i vårt ansökningsformulär, som du hittar här.

Antagningsbesked

Vi återkommer till dig med ett erbjudande om plats per mail. Kom ihåg att du måste tacka ja för att få platsen.