Grupp med grundskoleelever som springer på skolgården

Hur ställer jag mitt barn i kö?

För att ansöka om en plats på Videdals förskola eller grundskola fyller du i vårt ansökningsformulär och sparar. Ni får sedan en bekräftelse om att ert barn är ställt i kö.

Hur går antagningsprocessen till?

Barn som redan går i förskola hos oss eller har syskon hos oss erbjuds förtur till skolan. Om ett syskon får en plats på skolan hamnar övriga syskon automatiskt längre fram i kön.

Om ert barn blir erbjuden en plats hos oss, i förskolan eller skolan, och ni tackar nej eller avstår att svara på erbjudandet tas ni automatiskt bort ur vårt system. Ni ansvarar själv för att uppdatera era kontaktuppgifter.

Har ni frågor kring er köplats så mejla kohantering@videpriv.se. Vi kan inte svara på när antagning sker utan ber er avvakta erbjudande. Detta sker så fort plats finns tillgänglig. Vi kommunicerar endast via mejl.

Så ansöker du

Läs på om oss

Innan du skickar iväg din ansökan kan det vara bra att läsa på mer om oss och hur vi jobbar på Videdals Privatskolor. Tryck här för att läsa mer om oss!

Ställ ditt barn i kö

När du känner dig redo ansöker du till vår förskola eller grundskola genom att fylla i vårt ansökningsformulär, som du hittar här.

Antagningsbesked

Vi återkommer till dig med ett erbjudande om plats per mail. Kom ihåg att du måste tacka ja för att få platsen.